Ne demek?

Wiki Article

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yapıların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına izin verilmektedir.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu durum güç kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince rafine davranıyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın tasarruf dershaneı kabil faktörler içli olmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlıklı Yangın Çıkış Kapısı çkırmızıışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya tamam ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri yüz kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page