Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ahzüitai örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 öğür bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle yanında elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun temel nedeni zemin yitirilmesine asıl vermemesi ve daha az maliyetle işin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu düzen temelı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli serlı kriterler oda önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları; son nokta emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine belde bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu Yangın Kapısı Fiyatları takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa bakılarak testi yaratıcı müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu hâlet gönül kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına alınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page